Competiția Cluj-Napoca Streetball se desfășoară la Iulius Mall

Din oraş Eveniment

Cluj-Napoca Streetball va avea loc în weeekend-ul 9-10 iunie la Iulius Mall din Cluj-Napoca. Turneul se adresează tuturor categoriilor de vârste, atât baschetbaliștilor mici, categoria Baby (sub  10 ani), Mini (sub 12 ani), celor sub 14 și 18 ani, cât și celor +35 de ani.

Punctele acumulate în competiție se vor totaliza pentru a stabili poziția României într-un clasament pe națiuni. Acestea vor conta pentru calificarea la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice.

La eveniment sunt așteptate atât echipe din România, cât și echipe din afara țării, care se vor confrunta pentru un loc în clasamentul FIBA 3×3. Echipele vor fi formate din minim 3, maxim 4 jucători.

Premiile totale sunt în valoare de 15.000 de lei, iar la categoria Open Masculin, premiul va consta într-un cec în valoare de 4500 de lei.

De asemenea, pe parcursul celor două zile de competiție, vizitatorii mall-ului vor putea lua parte la numeroase activități: concursuri cu premii, meciuri demonstrative sau baschet în scaun rulant.

Evenimentul Raiffeisen Bank Cluj-Napoca Streetball face parte din circuitul national Sport Arena Streetball Tour 2018, o competiție din calendarul FIBA 3×3, în care toți participanții punctează în clasamentul mondial. Acesta este organizat de Iulius Mall în parteneriat cu Sport Arena Streetball și este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, sport-loft. com, Fitbit, Kiss FM, Horizon, Ideal Board Games.

Gheorghița Boriceanu / Sursa foto: Facebook

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts