Comisia Europeană lansează concursul „Europa în regiunea mea”

Eveniment Internaţional

Comisia Europeană a lansat campania „Europa în regiunea mea” și îi încurajează cetățenii din UE să descopere proiectele europene aflate în jurul lor. În acest an se va organiza atât un concurs de fotografii, deschideri de proiecte prin finanțare europeană, cât și un concurs de blogging și o vânătoare de proiecte.

Pasionații de fotografie  au oportunitatea să participe cu un număr de maxim 3 fotografii făcute unui proiect european. Concursul se desfășoară în perioada mai- august 2017 iar câștigătorii vor fi premiați cu o excursie de două persoane la Bruxelles.

Cei care își exprimă trăirile prin scris sau au făcut din această activitate o pasiune creându-și un blog au posibilitatea să participe și să fie răsplătiți. Concursul se va desfășura în timpul Săptămânii europene a regiunilor și orașelor. Tot acolo participanții vor avea oportunitatea să asiste și la un curs de jurnalism  potrivit profit.ro. Premiații vor fii aleși în funcție de traficul web pe care îl are blogul.

Vânătoarea de proiecte are ca premiu o excursie în 2 la Bruxelles dacă participanții vor trece de cele trei etape eliminatorii. Mai multe detalii despre acest proiect se găsesc pe site-ul ec.europa.eu.

Concursul se organizează pentru ce-a de-a șasea ediție și este organizat de către Comisia Europeană. Mai multe detalii despre întregul concurs se găsesc pe site-ul ec.europa.eu .

Miruna Aruxandei/sursa fotografiei:ec.europa.eu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts