Colinde și fotografii de iarnă la FSPAC [Audio]

Cultură UBB

Expoziţia de fotografie intitulată “Fețele iernii” dar și un concert de colinde au fost găzduite marți seara de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universităţii Babeş-Bolyai.

Manifestările cu privire la sărbătorile de iarnă încep să fie cu atât mai numeroase cu cât Crăciunul se apropie mai mult. Studenții Facultății de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării au dorit să celebreze anotimpul iarna dar și venirea Crăciunului printr-un concert de colinde și printr-o expoziție de fotografii intitulată „Fețele iernii”.

La vernisajul expoziției au putut fi admirate fotografii realizate de studenții pasionați de fotografie care au încercat să redea cât mai bine anotimpul geros dar și sărbătoarea Crăciunului. Printre expozanți se numără atât studenți din anul I de la specializarea Jurnalism cât și studenți de la Master de la alte specializări, aceștia fiind coordonați de lect. univ. dr. Andreea Mogoş.

„Cu fiecare poză în parte am încercat să arătăm câte o față a iernii. Pe lângă această temă avem și fotografii care ar putea exprima o altă temă mai sensibilă, și anume tema Crăciunului”, a precizat Alexandru Pop, unul din studenții expozanți.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2011/12/Alex-Pop-student-fotograf.mp3|titles=Alex Pop]

_________

Oana Alexa

Foto: Alexandru Pop

Comments :1

  • bianca91

    felicitari pentru articolul asta extraordinar!

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts