CM 2010 – ziua 6: "Regina" Europei învinsă de Elveţia

Sport UBB Radio

Spania, văzută de cei mai mulţi drept favorită la câştigarea Campionatului Mondial, a debutat cu o înfrângere în meciul cu Elveţia,  scor 0-1.  Spaniolii au dominat partida, au avut ocazii de poartă, dar acestea au fost irosite cu nonşalanţă. De cealaltă parte, elveţienii au avut puţine ocazii, dar au reuşit să înscrie în poarta apărată de Puyol în minutul 52 prin Fernandes.

În primul meci al zilei şi primul meci al Grupei H a Campionatului Mondial din Africa de Sud, Honduras a dispus de Chile cu scorul de 1 – 0. Chilienii s-au aflat la conducerea jocului încă din primele minute, iar golul marcat de Beausejour în minutul 32 a venit în mod firesc.

Cel mai spectaculos meci al zilei a fost cel dintre Africa de Sud şi Uruguay care s-a terminat cu scorul de 0-3. Prima dublă de la acest Campionat Sud-african l-a avut ca autor pe Diego Forlan care a înscris în minutele 24 şi 80 ( penalty), când portarul sudafricanilor, Khune a fost eliminat. Ultimul gol al meciului a fost marcat de fostul jucător al CFR-ului, Alvaro Pereira în ultimul minut de prelungire (90+5).

Vezi aici situaţia grupelor

Vezi aici următoarele meciuri

Mihaela Cora

foto:prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts