CM 2010 – ziua 5: Două egaluri şi pe final o victorie

Sport UBB Radio

Al doilea meci al Grupei F de la Campionatului Sud-african, dintre Noua Zeelandă şi Slovacia  s-a terminat egal, scor 1-1. Reprezentativa Slovaciei a marcat primul gol al partidei prin Vittek în minutul 50 şi putea scăpa în câştigătoare dacă meciul se termina în minutul 90. Meciul a fost prelungit cu trei minute, timp suficient pentru neo-zeelandezi să înscrie şi să plece cu un punct  din meciul cu Slovacia. Astfel în minutul 90+3, Reid înscrie pentru 1-1.

Au urmat meciurile din grupa G, dintre Coasta de Fildeş şi Portugalia şi Brazilia – Coreea de Nord.

În meciul dintre Coasta de Fildeş şi Portugalia nicio echipă nu a reuşit să-şi impună jocul, chiar dacă Ronaldo a avut posibilitatea deschiderii scorului. Cele două echipe au făcut un meci slab şi meciul s-a terminat 0-0.

Brazilia a debutat la această ediţia a Campionatului Mondial în meciul cu Coreea de Nord de pe stadionul Ellis Park. Erau aşteptate golurile şi fazele de manual ale brazilienilor, dar spectatorii au trebuit să aştepte până în minutul 55 pentru a vedea primul gol marcat de Maicon. Nu a trecut mult şi Brazilia a marcat şi cel de-al doilea gol a lui Elano (72). Cu un minut înainte de terminarea timpului regulamentar,  JI Yun Nam înscrie pentru Coreea ne Nord şi stabileşte scorul final, Brazilia – Coreea de Nord 2-1.

Vezi aici situaţia grupelor

Mihaela Cora

foto: prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts