Clujenii sprijină SMURD-ul şi pe Raed Arafat [Foto]

Din oraş Sănătate

Zeci de tineri clujeni s-au adunat în această seară în Piaţa Unirii pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de hotărârea luată de subsecretarul de stat Raed Arafat de a demisiona din Ministerul Sănătăţii.

Protestatarii au afişat mesaje atât de susţinere a fostului subsecretar de stat dar şi de respingere faţă de prevederile viitoarei Legi a sănătăţii. Printre sloganele afişate pe pancarde se numără “Nu ne condamnaţi la moarte!”,”Respect şi încredere pentru Raed Arafat!” dar şi “Sănătatea nu trebuie să devină un bun de lux!”.

Dacă iniţial numărul celor care au venit să susţină Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare dar şi pe fondatorul acestuia a fost unul relativ mic, pe parcurs tot mai multe perosoane s-au alătuat grupului de protestatari de numărul zecilor.

Demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii a venit ca urmare a nemulţumirilor legate de prevederile referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi totodată datorită criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

[flagallery gid=14 name=”Gallery” skin=default]

___________

Oana Alexa

Foto: Semian Leona

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts