Clujenii au ocazia să ia parte la cel mai important meci de tenis

Din oraş

În urma întâlnirii dintre Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan și membrii delegației Federației Române de Tenis s-a hotărât faptul că în luna februarie va avea loc cea mai importantă competiție sportivă de tenis desfașurată între România și Cehia.

În periada 6 respectiv 7 februarie, fanii Simonei Halep, celebra tenismena româncă, locul trei WTA, au ocazia să o vadă pe viu cum face față adversarelor sale. Mai mult decât atât, naționala feminină de tenis a României formată și din Irina Camelia Begu, Monica Niculescu și Cristina Mitu vor concura cu rivalele lor din Cehia.

“€œSunt foarte încântat de faptul că membrii Federației Române de Tenis au luat în calcul posibilitatea desfășurării unei asemea lupte aici în Cluj-Napoca. Sunt convins de faptul că această competiție de mare anvergură va aduce încă un plus de imagine Clujului!” a declarat Mihai Seplecan.

Competita este considerată cel mai important țur al Grupei Mondiale a Fed Cup 2016, în care România va fi reprezentată la cel mai ridicat nivel.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.ziuanews.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts