Cluj-Napoca la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Din oraş Eveniment

Evenimentul desfăşurat săptămâna trecută, timp de cinci zile, a reunit  la Berlin expozanţi din 187 de ţări, printre care şi România. În perioada 7-11 martie peste 11.000 de companii şi-au prezentat oferta de produse şi servicii, iar pentru al doilea an consecutiv, Primăria municipiului Cluj-Napoca a luat parte la cel mai mare târg de turism din lume.

Dintre vizitatorii prezenţi la târg, un număr de 4000 de vizitatori au fost interesaţi de municipiul Cluj-Napoca. Valorile şi atracţiile au fost promovate din nou în afara graniţelor ţării, iar din acest motiv reprezentanţii municipalităţii consideră simpla prezenţă la acest eveniment una de mare succes. În cadrul târgului, la standul municipiului Cluj-Napoca au fost distribuite diverse materiale, traduse în limbile engleză şi germană, având ca scop promovarea obiectivelor turistice la nivelul municipiului.

Sub motto-ul “Explorarea Grădinii din Carpaţi”, standul României, cu cei 45 de expozanţi au fost împărţiti pe principalele regiuni turistice de la nivelul ţării- Banat, Transilvania, Maramureş, Moldova şi Bucovina, dar şi coasta Mării Negre şi Delta Dunării.

____________

Andreea Stăicuţ

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts