Cluj-Arena finalizat în proporţie de 80% FOTO

Administraţie Din oraş

Stadiul lucrărilor de la stadionul municipal Cluj-Arena este în proporție de 80% terminat, conform vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica. Cluj Arena va fi dat în folosință în luna august.

Acoperișul celor două peluze ale stadionului se apropie de finalizare, iar în două săptămâni se dorește ca lucrările să fie terminate.

„Urmează ca în două săptămâni să se monteze în totalitate suportul metalic pentru acoperiș, după care vor ieși macaralele din incinta stadionului și se va trece amenajarea gazonului și a pistei de atletism. Referitor la construcția în sine suntem în grafică și suntem convinși că în luna august vom reuși să finalizăm lucrările. Suntem mulțumiți (…)ș i sper să meargă în continuare în același ritm”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Radu Bica.

Acesta a mai adăugat că 52% din cei 36 de milioane de euro alocaţi pentru construcţie  au fost cheltuiţi. Urmează să se facă plata la cotractele pentru instalaţii, respectiv pentru tot ce înseamnă noctură şi gazon care sunt scumpe, a declarat vicepresedintele Consiliului Judeţean.

[imagebrowser id=144]

_____________

Andreea Stăicuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts