CFR-ul versus „Titanii” de pe Allianz Arena

Sport UBB Radio

CFR Cluj va întâlni, în această seara, în deplasare, formaţia germană FC Bayern München, într-o partidă din grupa E a Ligii Campionilor.

Părerile sunt împărţite, chiar în cadrul clubului feroviar, înaintea marelui meci, mai ales având în vedere pasa proastă prin care trece echipa clujeană, caracterizată de patronul Arpad Paskany drept „un coşmar” din care nu se poate trezi şi în urma căruia se află pe locul 11 în campionat.

Preşedintele Iuliu Mureşan este de părere că ar fi aproape imposibil ca gruparea din Gruia să plece neînvinsă de pe Allianz Arena, cu toate că bavarezi nu se vor  putea baza  pe  Ribery, Klose, Van Bommel şi Robben.

Pe de altă parte tehnicianul ardelenilor, Sorin Cîrţu, este de părere că elevii săi au şanse să obţină un rezultat bun în Germania, luând în calcul problemele de efectiv ale nemţilor dar şi faptul că un meci de Cahmpions League îi motivează altfel pe jucători faţă de partidele din campionat.De asemenea, deşi, Cîrţu vede Bayern-ul ca un titan al fotbalului european, care poate  să înlocuiască fără probleme vedetele absente, antrenorul oltean speră ca echipa să îşi revină după eşecul de la Vaslui şi să facă un meci bun la München.

Partida Bayern München -CFR Cluj, va putea fi urmărită cu începere de la ora 21:45, pe postul naţional de televiziune, TVR 1.

___________

Cristina Salvan

Foto: mediafax.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts