CFR-ul şi problemele de lot

Sport UBB Radio

Tehnicianul feroviarilor Alin Minteuan a declarat, vineri, într-o conferintă de presă, că absenţele importante din echipa sa, precum cea a lui Mureşan, suspendat sau cele a lui De Zerbi, Edimar, Piccolo sau Kapetanos, accidentaţi, vor putea fi suplinite în partida de duminică cu Pandurii Târgu Jiu, printr-o presiune constantă pusă asupra echipei adverse.

Minteuan a mai spus de asemenea că speră ca jucătorii care le vor lua locul celor accidentaţi sau suspendaţi vor face faţă cu brio presiunii. O veste bună este revenirea lui Leo Veloso, care va fi printre cei 18 jucători care vor face deplasarea la Târgiu Jiu.

În legătură cu presupusul confict care ar fi avut loc între Stăncioiu şi Nuno Claro, antrenorul clujenilor a precizat că nu a fost vorba decât despre o altercaţie verbală apărută probabil pe fondul unei tensiuni datorate locului 8 pe care CFR-ul îl ocupă în clasamentul Ligii I.

Mijlocaşul Sixto Peralta a declarat că el şi colegii săi nu şi-au pierdut optimismul, însă trebuie să fie şi realişti în acelaşi timp, deoarece cu toate că mai sunt încă multe etape pănă la finalul campionatului, faptul că echipa se alfă pe locul 8 nu îi face să se simtă bine.

În opinia lui Peralta primul lucru care ar trebui schimbat ar fi mentalitatea jucătorilor, atunci când aceştia dispută partide în depalsare

Mijlocaşul argentinian mai crede că acesta este momentul în care fotbaliştii CFR-ului trebuiue să fie uniţi pentru a mai prinde un loc care să le permită accesul în Europa League.

___________

Cristina Salvan

foto: Mihaela Cora

 

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts