CFR şi-a adjudecat titlul

Sport UBB Radio

În urma victoriei obţinute de formaţia CFR Cluj, pe teren propriu, cu scorul de 2-1  în faţa celor de la Internaţional Curtea de Argeş în partida din cadrul etapei cu numărul XXXIII a Ligii I, echipa clujeană a câştigat titlul de campioană a României pentru a doua oară în istoria sa.

Doar o reuşită mai stătea între elevii lui Mandorlini şi câştigarea campionatului, iar feroviarii au făcut exact ceea ce aveau de făcut, adică au învins.

Având în spate un stadion aproape plin de suporteri care i-au susţinut frenetic pe tot parcusul meciului, jucătorii din Gruia nu au dezamăgit.

Astfel, trupa antrenată  de Andrea Mandorlini a deschis scorul în minutul 32 prin Cristi Bud care a recepţionat un balon aproape de careul mic al oaspeţilor şi a înscris.

Când toată lumea era încrezătoare în izbânda CFR-ului, oaspeţii au lovit neaşteptat prin Apostu în minutul 67, care a adus egalarea şi totodata nelinişte în sufletul tuturor celor prezenţi pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.8 minute mai târziu, Deac punctează pentru 2-1 şi declanşează vacarmul în tribune.

Avantajul de un gol este apărat cu succes de clujeni, care din minutul 82 rămân în zece oameni, după eliminarea lui Dani care primeşte al doilea galben pentru un fault asupra lui Răduţ.

Primul unsprezece, trimis de tehnicianul italian din Gruia a fost: Nuno Claro în poartă, fundaşi Tony, Edimar, Cabrera şi Mureşan, mijlocaşi Culio, înlocuit în minutul 66 de Bottone, Dani, Peralta. În atac Deac, Traore, înlocuit în minutul 46 de De Yerbi şi Bud, substituit în minutul 79 de Kone.

La finalul înâlnirii, tabela de marcaj indica scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, scor cu care echipa finanţată de Arpad Paskany acumulează 68 de puncte, fiind aproape imposibil de ajuns de ocupanta locului doi, Unirea Urziceni, chiar cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Prin urmare, oficialii LPF au înmânat medaliile, tricourile de campioni şi cupa, în uralele publicului, în cadrul ceremoniei care a avut loc la sfârşitul partidei.

[nggallery id=46]

______________

Cristina Salvan

Foto: Cora Mihaelaleave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts