CFR s-a chinuit cu medieşenii

UBB Radio
mimg_3133
Campioana CFR a câştigat chinuit, scor 2-1, ultima partidă din turul de campionat, împotriva nou-promovatei Gaz-Metan Mediaş (locul 16).

Feroviarii au condus prin golul marcat de Gabi Mureşan din lovitură liberă, însă jocul nu a curs de partea clujenilor mai departe. După o serie de ocazii ratate de Buzean şi Curtean, ghimpele din coasta apărării ceferiste, în minutul 90 a venit egalarea. Acelaşi Curtean a finalizat excelent o fază prelungită de atac, cu un şut plasat la colţul lung, fără speranţe pentru Nuno Claro. Victoria CFR-ului a fost pecetluită la ultima fază a partidei, în minutul 93, când Dubarbier a profitat de o breşă din defensiva medieşeană şi a marcat din careu.

Cele 3 puncte nu au mulţumit pe nimeni, deşi CFR a urcat pe locul 4, la egalitate cu FC Timişoara, 29 de puncte.

“Muri (Gabi Mureşan) a fost în seara asta Totti al nostru”, Iuliu Mureşan

Preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan, s-a arătat nemulţumit de prestaţia unor jucători şi de lipsa de determinare, dar a ţinut să felicite reuşitele individuale ale lui Mureşan Şi Dubarbier. Preşedintele Mureşan a refuzat să comenteze în legătură cu eventualele transferuri din pauza competiţională.

Antrenorul Maurizio Trombetta nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor şi a declarat că va discuta doar mâine cu aceştia.

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts