CFR face patru puncte

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu cu scorul de 2-0, echipa Victoria Brăneşti, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 2 a Ligii I.

Clujenii au început meciul în forţă, fapt demonstrat de ploaia de rătări, trecute în contul gazdelor, inregistrate  la poarta adversă.

Partea a doua a jocului s-a dovedit mai plină de roade pentru elevii lui Mandorlini, care au reuşit, intr-un final, să fructifice două ocazii şi astfel să înscrie în minutele 62 şi 64 prin Mureşan, respectiv Dani, intrat în locul lui Kivuvu în minutul 54. Prin urmare, echipa din Gruia a condus cu 2-0, din minutul 64 până la finalulu partidei, reuşind să păstreze acest rezultat fără prea mari eforturi.

Tehnicianul Italian Andrea Mandorlini a început întâlnirea cu următorul 11: în poartă Nunuo Claro, fundaşi Panin, Cadu, Picolo, Veloso, la mijloc, Culio, Kivuvu, Mureşan şi Deac, iar în atac Kone înlocuit în minutul 36 de Trarore, acesta din urmă înlocuit la rândul său de Alcantara în minutul 82 şi Bjelanovic.

În urma acestei victorii, CFR acumulează patru puncte. În etapa următoarea, clujenii vor întâlni pe FC Timişoara, pe 7 august.

_________

Cristina Salvan

foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts