CFR Cluj „ţinteşte” locul doi

Din oraş Eveniment

CFR Cluj obţine victoria în derby-ul cu F.C. Braşov cu un rezultat final de 2-0. În urma reuşitei din Gruia „alb-vişinii” rămân pe locul 4, cu un total de 55 de puncte, iar Braşovul se menţine pe locul 8 cu 48 de puncte.

CFR Cluj obţine victoria în derby-ul cu F.C. Braşov cu un rezultat final de 2-0După o pasă venită de la Ruiz, balonul a intrat în poarta lui Coman, iar în minutul 73, primul gol al partidei este marcat de Peralta. În prelungirile meciului, clujenii atacă poarta adversarilor, iar după o centrare venită de la Mara, Diego Ruiz înscrie cel de-al doilea gol.

“Valoarea deosebită  a jucătorilor de la CFR a făcut ca scorul să se termine cu un total de 2-0. Accidentarea lui Duarte şi intrarea lui Ruiz în teren au decis rezultatul. M-au deranjat ultimele cinci minute din finalul partidei unde am fost prea superficiali”, a explicat Răzvan Lucescu, tehnicianul formaţiei FC Braşov.În urma reuşitei din Gruia „alb-vişinii" rămân pe locul 4, cu un total de 55 de puncte, iar Braşovul se menţine pe locul 8 cu 48 de puncte

Pe parcursul partidei au primit cartonaşe galbene jucătorii clujeni Alcantara şi Gabi Mureşan ,iar din partea oaspeţilor, Constantin Nicolae şi Ezequias.

“A fost o partidă bună, iar jucătorii mei au venit cu un plus la capitolul tactică. Se vede o îmbunătăţire în joc, iar pe parcursul meciului am arătat că putem fi o echipă. Aş vrea să prindem locul doi dar nu e uşor deoarece depindem de alte rezultate”, a declarat Antonio Conceicao, antrenorul CFR Cluj.

Deşi a avut un sezon nu tocmai favorabil, CFR Cluj mai poate spera la un loc doi în clasamentul final dacă se vor impune în etapele viitoare.

Alina Solovăstru şi Mihaela Nechifor

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts