CFR Cluj surclasează Dinamo

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii 1.

Oaspeţii au început bine partida, şi au dominat primele 18 minute, însă fără niciun rezultat. Elevii lui Sorin Cîrţu au revenit în joc şi au controlat atât restul primei reprizei cât şi partea secundă a meciului. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bjelanovici în minutul 25 din fata portii, după o aglomeraţie creată de clujeni în careul mic al dinamoviştilor. Din minutul 86 bucurestenii au rămas în 10 oameni după ce N`Doye a primit al doilea galben pentru un fault la Tony. Gazdele ar fi putut majora diferenţa, însă Bud a ratat pentru a doua oara în minutul 89 când, a trimis peste poarta lui Dolha,de la doar câţiva metri de aceasta.

Tehnicianul echipei din Gruia a trimis în teren următoarea formaţie de start: în poartă  Nuno Claro, fundaşi Edimar, Cadu (înlocuit în minutul 80 cu Rada), Piccolo, Tony, la mijloc Culio, Peralta, Costa, E. Kone (înlocuit în minutul 63 de Bud), în atac De Zerbi şi Bjelanovic (înlocuit în minutul 78 cu Bastos).

În urma acestei victoriei CFR-ul acumulează 19 puncte şi se află pe poziţia a noua, în clasamentul Ligii 1. În etapa următoare  clujenii vor juca în deplasare, pe 15 noiembrie, la Bistriţa, unde vor întâlni echipa locală Gloria Bistriţa.

_________

Cristina Salvan

foto: gsp.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts