CFR Cluj învinge din nou în campionat

Sport

CFR Cluj-International Curtea de ArgesCFR 1907 Cluj a învins, aseară, în deplasare, la Mioveni, cu scorul de 1-0, formația Internațional Curtea de Argeș, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Formația clujeană a început partida cu următorul 11: în poartă Peskovic, fundași Panin, Cadu, Alcantara, Edimara, la mijloc Dani, Culio, Mureșan și Dubarbier si în atac Kone și Traore.

Prima parte a reprizei I a furnizat un fotbal frumos, cu ocazii la ambele porți, deși s-a jucat în condiții de ceață deasă și vizibilitate redusă. Cea mai importantă ocazie l-a avut ca autor pe Kone care trimite în minutul 4 un șut pe spațiul porții, respins de Vieira, jucător împrumutat echipei argeșene chiar de către CFR Cluj.

În minutul 20 centralul Victor Berbecaru a oprit partida timp de 20 de minute, tocmai din cauza ceții dense.

Până la pauză, CFR-ul mai trece de două ori pe lănga deschiderea scorului, prin Kone și Dubarbier, însă tabela rămâne neschimbată.

Repriza secundă aduce în prim plan o echipă clujeană mai hotărâtă, cu toate acestea ambele tabere trec de mai multe ori pe lângă deschiderea scorului.

Alcantara șutează spectaculos de la marginea careului mare în minutul 78 și înscrie golul decisiv.

Au văzut cartonașe galbene Rațiu și Băcilă de la gazde, iar de la oaspeți Edimar, Alcantara și Peskovic.

În urma acestei victorii CFR Cluj acumulează 31 de puncte, ocupînd poziția secundă în clasamentul Ligii I, încadrată fiind de Fc Timișoara și Unirea Urziceni, ambele  cu 31 de puncte. Diferența dintre primele trei clasate este dată de golaveraj.

Echipa antrenată de Mandorlini va juca următorul meci, acasă, în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț,  sâmbătă 12 decembrie de la ora 18.

Cristina Salvan

Foto: http://cfrmania.gsp.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts