CFR Cluj este prea mică pentru Europa

Sport

CFR Cluj- FC CopenhagaCFR Cluj a pierdut ieri, cu scorul de 2-0, meciul disputat în deplasare, în compania formației daneze FC Copenhaga. Partida a contat pentru etapa a V-a a grupei K a Europa League. În urma aceste înfrângeri echipa clujeana nu mai are șanse de calificare în 16-imile competiției.

Tehnicianul italian Andrea Mandorlini a trimis în teren pentru echipa clujeană următorul 11: Nuno Claro în poartă, fundași Tony, Cadu, Cabrera, Panin, mijlocași Culio, Dani, Dubarbier, Leao și în atac Kone și Traore.

Prima repriză a început cu atacuri sterile din partea danezilor, la care defensiva clujeană a facut față, pentru că ocaziile au lipsit  de la poarta lui Nuno Claro.

Replica ceferiștilor este dată de Durbarbier care în minutul 22 trimite un șut în plasa laterlă a porții apărate de Wiland.

În continuare, danezii controlează jocul și rezultatul nu întârzie prea mult.Minutul 36 aduce primul gol pentru nordici, pentru care puncteză Vingaard.

6 minute mai târziu Nuno Claro este învins pentru a doua oară, de această dată de N’Doye care duce scorul la 2-0 pentru FC Copenhaga.

Repriza secundă nu aduce nimic nou în jocul clujenilor, pentru că mijlocul echipei nu construiește nimic, fapt care dă ocazia jucatorilor danezi să se mențină în presing.

Ultima zvâcnire a CFR-ului reprezintă cea mai mare ocazie ratată de Dubarbier în minutul 86, însă scorul ramăne neschimbat.

Formația clujeană nu mai are astfel nici o șamsă de calificare ceea ce face ca ultima partidă pe care ehipa lui Mandorlini o va disputa în Europa League contra lui PSV Eindhoven să conteze doar pentru onoare.

Cristina Salvan

Foto: Mediafax

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts