CFR Cluj, din nou în finală!

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj, a învins ieri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo Bucureşti, într-o partidă contând pentru manşa retur a semifinalelor Cupei României la Fotbal Timişoreana.

Graţie acestei victorii şi rezultatului de egalitate din tur, respectiv 1-1, în Ştefan cel Mare clujenii vor juca pentru a treia oară consecutiv finala acestei competiţii.

Gazdele au început în forţă partida şi au dominat până în momentul în care au rămas în inferioritate numerică, în minutul 46 după eliminarea lui Edimar. Cu toate acestea formaţia din Gruia a reuşit să deschidă scorul în minutul 51,  prin Nicolaie Dică.

Oaspeţii au egalat în minutul 74, când Andrei Cristea l-a învins pe Nuno Claro cu un şut din mijlocul careului mare.

Lacina Traore a salvat situaţia în minutul 78, punctând pentru 2-1 şi stabilşind astfel scorul final.

Tehnicianul Andrea Mandorlini a trimis în teren următorul 11: în poartă Nuno Claro, fundaşi Panin Picollo,Alcantara, Edimar, mijlocaşi E. Dică, Mureşan, N.Dică înlocuit de Dani în minutul 69, Culio, iar în atac Deac înlocuit de Veloso în minutul 53 şi Traore înlocuit de Bud în minutul 80.

Cfr-ul va întâlni în finala care se va juca la Iaşi, pe 26 mai, pe învingătoarea din partida  care se va disputa astăzi  dintre FC Vaslui-FC Braşov,  meci contând pentru cealaltă seminfinală.

[nggallery id=31]

______

Cristina Salvan

Foto: Cora Mihaela

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts