CFR Cluj câştigă cel de-al doilea amical

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, cu scorul de 6-3, echipa din Liga secundă, FC Silvania, într-un meci amical, disputat pe terenul de antrenament al feroviarilor, de la baza C.U.G.

Tehnicianul Sorin Cârţu a folosit pentru această partidă cu precădere jucători care fac parte mai rar din primul unsprezece, în întâlnirile oficiale.

Pentru clujeni au înscris Veloso, apoi Tony din penalty cu câteva minute înainte de pauză şi Bjelanovici în min 58. Piccolo a marcat golul cu numărul 4, pentru ca Batin să înscrie de la marginea careului, iar Emmanuel Kone să puncteze pentru 6-3, printr-un şut de la colţul lung.

Pentru formaţia antrenată de Adrian Anca, fostă glorie a CFR-ului, au marcat Huzureanu şi Hadăr.

Formula de start trimisă în teren de Cârţu a fost următoarea: în poartă Peskovic, fundaşi Tony, Diogo, Piccolo, Panin, la mijloc E. Kone, Costa, Anselmo, Veloso şi în atac Bastos şi Bud. După pauză au mai intrat pe teren, la gazde, Bjelanovici, Săncioiu, Batin şi Tothăzan.

La finalul meciului fostul atacant al CFR-ului şi actualul antrenor al Silvaniei, Adrian Anca a declarat că a fost emoţionant să-şi întâlnească fosta echipă, în aşa măsură încât era să intre din greşeală în vestiarul gazdelor. Anca a mai spus că în urma unei discuţii cu preşedintele Iuliu Mureşan crede că pe viitor va ajunge să antreze echipa din Gruia. Legat de scorul înregistrat în acest amical, tehnicianul Silvaniei, a spus că acesta nu este important, deoarece,  a  pus accentul pe prima repriză, pentru ca în partea secundă a jocului să de posibilitatea tuturor jucărorilor să intre pe teren. În ceea ce priveşte poziţia CFR-ului în clasamentul Ligii I, Anca a precizat că în opinia sa echipa dn Gruia îşi va reveni, datorită faptului că au un lot valoros şi un tehnician pe măsură, dar pentru aceasta elevii lui Sorin Cârţu vor trebui să tranşeze în favoarea lor următoarele meciuri şi în special partida cu Vaslui. Atrenorul Silvaniei le-a transmis de asemenea foştilor săi colegi că trebuie neaparat să câştige meciul în care vor întâlni echipa lui Adrian Porumboiu şi că trebuie să acumleze puncte în Champions League, pentru că sunt singurii români care pot să o mai facă.

____________

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora (arhivă UBB Radio)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts