CFR 1907 Cluj face bilanţul la sfârşit de an

Sport

CFR 1907 Cluj face bilanţul la sfârşit de an Clubul CFR Cluj a suţinut, vineri, 18 decembrie, ultima conferinţă de presă pe anul acesta. La aceasta au luat parte  Iuliu Mureşan, Arpad Paskany, Ştefan Gadola şi Ioan Socea.

Preşedintele Mureşan a început cu un remember aşa cum spune el, datorită unui articol din revista officială a echipei Galatasaray Istanbul, trimisă clubului clujean. În acest articol, se demonstreză prin acte şi fotografii că prima partidă internaţională disputată de clubul din Istanbul a avut loc în anul 1911, în compania feroviarilor clujeni. În cantonamentul din iarnă, oficialii cele 2 cluburi se vor întâlni pentru a stabili un amical cu ocazia a 100 de ani de la prima partidă a celor două echipe.

În altă ordine de idei oficialii ceferişti au punctat o creştere de 35% în lei în ceea ce priveşte bugetul echipei prin contractele făcute, care asigură veniturile clubului până anul viitor în noiembrie.

De asemene au  fost menţionate şi performanţele în plan sportiv, adică locul I la sfârşit de tur, cu regretul punctelor pierdute  în unele partide, precum cele jucate cu Poli Iaşi sau Pandurii Târgu-Jiu.

“Sper ca în retur să jucăm imperial şi în primele 10, 11 etape să reuşim consolidarea poziţiei de lider”, a declarat patronul Arpad Paskany.

În ceea ce priveşte transferurile, oficialli clujeni au recunoscut că există discuţii pentru aducerea unor jucători, deoarece toate cele trei compartimente defensiva, mijlocul şi atacul necesită întăriri. Pentru fotbalişii CFR-ului nu există oferte, dar asta şi pentru că în campionatele din vestul Europei încă se mai joacă, însă oricine este liber să plece. Dintre jucătorii împrumutaţi nu se va întoarce nimeni până la vară, contractele de împrumut find realizate pe un an.

Legat de rezultatele slabe din Europa League, şefii clubului clujean, au pus acest lucru şi pe seama diferenţelor de buget.

Au fost prezentate şi premiile obţinute de echipele de copii şi juniori, echipe care sunt necesare pentru a reduce importurile masive de fotbalişti din străinătate.

Cristina Salvan

Foto: www.cfr1907.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts