Centrul de zi EVERYCHILD caută voluntari pricepuți la matematică

Din oraş Educaţie

În cadrul CENTRUL DE ZI EVERYCHILD, FRCCF implică și voluntari pentru sprijinul la teme şi recuperarea lacunelor în cunoștințele de matematică. Voluntarii vor ajuta copii din centru, elevi în clasele I-VIII. Certificatul de voluntariat care reprezintă experienţă în muncă va fi răsplata pentru voluntari.

Cine poate fi voluntar?

Orice persoana peste 18 ani care are cunoștințe de matematică, abilități pedagogice. Studenţii la matematică/informatică sau cei care doresc să devină profesor și/sau sunt pasionaţi de matematică și de copii au deja un avantaj la înscriere.

Cât timp e necesar să dedici activității de voluntariat?

Zilnic, minimum 1 ora și maximum 4 sau cel putin 2 ore/săptămână, de luni până vineri, în intervalul orar: 13.00-17.00.

Ce beneficii ai?

Conform legii, voluntarul primeşte din partea FRCCF un certificat de voluntariat care reprezintă experiență în muncă. La începerea activității va avea loc un training de instuire, în care afli reguli de lucru cu copiii și informaţii referitoare la domeniul centrului de activitate.

Scopul „Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie” este sprijinirea copiilor vulnerabili şi marginalizaţi, pentru ca aceştia să crească într-un mediu familial protector şi să beneficieze de educaţia şi serviciile medicale de care au nevoie.

De 20 de ani, FRCCF derulează proiecte în Transilvania şi este una dintre cele mai mari organizaţii neguvernamentale româneşti din domeniul protecţiei copilului.

– Victoria Timoce / Sursa fotografiei : www.frccf.orro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts