Cel puțin un mort și 19 răniți în New York, după ce un autoturism a intrat în mulțime în centrul orașului

Eveniment Internaţional

O persoană a decedat în New York și alte 19 au fost rănite, după ce un autoturism condus de un șofer în vârstă de 26 de ani a intrat într-un grup de oameni aflat în centrul orașului american. Potrivit Mediafax.ro, individul aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, intrând din plin în mulțimea din zona Time Square din New York.

Zona a fost izolată imediat de poliție, iar din primele informații nu este vorba despre un act terorist, ci despre un accident rutier. În urma incidentului, 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în total fiind 19 rănite până la această oră și o persoană decedată, conform Reuters.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, este la curent cu incidentul petrecut în centrul New York-ului, anunță Casa Albă, citată de Mediafax. Autoritățile îi transmit acestuia toate datele de pe parcursul desfășurării anchetei.

Șoferul a fost reținut de poliție, care transmite că acesta se afla trecut în detenție pentru conducerea unui vehicul în timp ce se afla în stare de ebrietate.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: The Telegraph

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts