Cel mai mare concurs de Treasure Hunt oferă 1000 de euro

Administraţie Din oraş

Primăria municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu Asociația AEGEE organizează în cadrul Zilelor Clujului 2012 cel mai mare concurs de Treasure Hunt din țară. Acesta se va desfășura în perioada 26-27 mai 2012, în cadrul zilelor Municipiului.

Premiul cel mare la cea de a doua ediție este de  1000 de euro, iar concurenții situați pe locurile II și III vor beneficia de premii substanțiale constând în telefoane mobile, rucsacuri, umbrele, tricouri, organizere și memory stick-uri.

Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din trei participanți să treacă la obiectivul urmatoarei probe. Juriul va fi format din trei persoane care vor calcula timpul fiecarei echipe intrate în concurs și vor realiza clasamentul final. Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsiți pe site-ul www.ziledecluj.ro

 Doritorii se pot înscrie personal la Centrul de Informare Turistică Cluj-Napoca situat pe bd. Eroilor nr.6-8. Echipele trebuie sa fie formate obligatoriu din 3 participanți pe durata întregii competiții. Concurentii se pot inscrie începând de astăzi, 16 mai, pana în data de 24 mai 2012, ora 20:00.

___________

Adriana Buga

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts