Câştigătoarea Oscarului în 2011, actriţa Mellisa Leo, vine astăzi laTIFF

Din oraş Eveniment

Actriţa premiată anul trecut cu Oscar şi cu Globul de Aur pentru rolul secundar din The Fighter, Mellisa Leo, vine la TIFF 2012.

Mellisa Leo se va întâlni cu iubitorii de filme la Cinema Victoria, de la ora 20.00, pentru a-şi prezenta unul dintre scurtmetrajele recente în care a jucat, “The Sea Is All I Know”.

The Sea is All I Know, în regia lui Jordan Bayne, este drama unui cuplu divorţat nevoit să-şi privească fiica pe patul de moarte, în camera ei cu vedere la mare. Peter Gerety şi Kelly Hutchinson îi sunt parteneri în acest scurtmetraj de 30 de minute aflat pe lista scurtă la Oscar 2012.

De asemenea, actriţa va susţine şi un masterclass despre actorie în cadrul Transilvania Talent Lab, luni, 4 iunie, de la ora 10.30,  la Napoca 15. Masterclass-ul este deschis publicului şi presei.

Melissa Leo se află în România pentru filmările la drama romantică The Necessary Death of Charlie Countryman, peliculă ce se filmează în Bucureşti.

De la Frozen River (2008) încoace, filmul multi-premiat care i-a adus, printre altele, o nominalizare la Oscar actriţa a avut circa 100 de roluri în filme şi seriale de televiziune.

_________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts