Cârţu: “Vom întâlni un adversar imprevizibil şi mult mai puternic decât în tur”

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj va întâlni, miercuri, acasă, într-o partidă din cadrul etapei a patra a Grupei E a Ligii Campionilor, echipa germană, Bayern Munchen.

În aşteptarea meciului de miercuri tehnicianul clujenilor, Sorin Cîrţu a declarat că elevii săi vor avea de înfruntat o echipă mai puternică decât cea pe care au întălnit-o în manşa tur, mai ales luând în calcul revenirile lui DeMichelis şi Van Buyten, o echipă calificată în proporţie de 90% în primăvara europeană şi care se gândeşte cu încredere la  victorie.

Cîrţu mai e de părere că întâlnirea de mâine nu va semăna cu cea din  meciul tur, în care  formaţia din Gruia a jucat bine, dar a piedut şi datorită celor două autogoluri, dar e convins că va fi o luptă încrâncenată.

Legat de faptul că bavarezi au deplasat doar 15 jucători la Cluj, antrenorul oltean spune că toţi dintre cei 15 sunt fotbalişti importanţi, care evoluează la echipele lor naţionale şi care pot fi titulari la orice partidă.

În ceea ce priveşte planul tactic pe care ceferişti il vor aborda în faţa celor de la Bayern, Cîrţu a precizar că, elevii săi vor juca şi în funcţie de ceea ce le va oferi adversarul, deoarece în opinia sa Bayern nu e un adversar cu care să poţi să prevezi un scenariu, cu un stil care se aşează pe posesie, ceea ce e foarte greu de combătut.

Tehnicianul  clujenilor a mai spus că echipa sa are acelaşi număr de puncte ca şi AS Roma sau FC Basel, şi că oricare dintre acestea are şanse să iasă din grupe. În acest context şi având în vedere calibrul advesarului pentru campioana României şi un meci nul ar însemna un rezultat pozitiv.

Fundaşul celor de la CFR, Cristian Panin a spus că el şi colegii săi au reuşit să treacă peste momentele grele trăite la Munchen, şi că având şi publicul în spate speră să reuşeacă un joc bun şi un rezultat pe măsură, în partida cu bavarezii, partidă catalogată drept cel mai important meci al carierei şi prin prisma faptului că este cel care urmează.

Meciul CFR Cluj- Bayern Munchen va avea loc miercuri, cu începere de la ora 21:45 şi va putea fi urmărit pe TVR 1.

______

Cristina Salvan

foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts