Cafenea bio la Cluj!

Din oraş Divertisment

Cafea bio, prăjituri făcute din ingrediente ecologice, sucuri naturale, acestea vor fi specialitățile care se vor putea servi la Bio Cafe, începând cu ziua de mâine. Aceasta este prima cafenea de acest tip din România.

Proiectul este lansat de Coșul Verde și îmbină produse 100% certficate ecologic, rețete atent selcționate și princiipii etice care stau la baza comerțului echitabil.

Ingredientele folosite pentru prepararea specialităților sunt alese, astfel încât, consumatorii primesc în schimb produse proaspete și gustoase.

”Noi credem că lumea este curioasă să încerce produse sănătoase, iar la partea de prăjituri, unde colaborăm cu Anda Călinici, credem că foarte multe familii vor dori să le dea copiilor prăjituri sănătoase gustoase fără aditivi, fără arome sintetice. ”, ne-a declarat administratorul Coșul Verde, Roxana Pencea

Toate ingredientele sunt importate printr-un sistem alternativ de comerț, fair trade. Acesta este o mișcare socială care își propune să ajute micii prodcători din țările  mai puțin dezvoltate pentru asigurarea unui trai decent. Sistemul pledează pentru plătirea unui preț mai mare producătorilor.

_________

Maria Ghere

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts