Cadouri de la studenți pentru studenți

Din oraş

campania “Hai la o Cafea” La fel ca în fiecare an campania “Hai la o Cafea” este gata să insufle printre studenții clujeni spiritual sărbătorilor de iarnă.

Voluntarii din cadrul acestui proiect vând cafea și ceai, începând de astăzi și până în data de 10 decembrie, la sediul UBB, la Facultatea de Drept și la sediul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Suma de bani strânsă în urma acestei acțiuni va fi folosită pentru a cumpăra cadouri de Crăciun celor mai puțin norocoși dintre noi, care nu vor avea familia lângă ei cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

“Anul acesta am reusit sa îmbunătățim oferta, avem căni inscripționate cu sigla campaniei, semne de carte, calendare. La sfârșitul campaniei, ne vom strânge toți cei implicate în această campanie pentru a cumpăra cadouri colegilor noștri.”, a declarat Zaharia Ionela, una dintre voluntarele acțiunii,.

O cană de ceai, o cană de cafea, un semn de carte sau un calendar costa 1 leu, iar o cană cu sigla campaniei inscripționată costa 5 lei.

Bogdan Tincu

Foto: Radu Botoiu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts