Brutarii şi cofetarii se întrec la GastroPan

Eveniment UBB Radio

Peste 50 de firme din ţară şi din străinătate, din industria de panificaţie, cofetărie şi sectorul HoReCa, vor fi prezente în perioada 26-28 martie 2010 la expoziţia GastroPan din Târgu Mureş.

Maeştrii bucătari se vor întrece în concursuri precum cel de decorare a torturilor, de creaţii artistice din marţipan şi aluat de panificaţie, cel pentru desemnarea celei mai buni pâini, a celui mai bun produs de patiserie, concurs de platouri reci sau de sculptură în fructe şi legume. Cu ocazia expoziţiei va avea loc şi decernarea premiilor Furnizorii Anului, pe baza voturilor specialiştilor din domeniu.

“Pe fondul creşterii continue a exigenţelor din domeniu, am considerat indispensabilă organizarea acestor demonstraţii, în urma cărora se poate asigura îmbunătăţirea calităţii produselor şi serviciilor, atât spre folosul clientului sau consumatorului, cât şi a producătorului sau operatorului.”, susţin organizatorii.

Toţi cei interesaţi de acest domeniu sunt aşteptaţi în sala expoziţională a Hotelului President din Târgu Mureş, în perioada 26-28 martie.

________

Mara Rusu

Foto: www.gastropan.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts