Biletele la Festivalul Peninsula se pun în vânzare de astăzi

Divertisment Eveniment

Începând de astăzi se pun în vânzare biletele la unul dintre cele mai mari festivaluri din România, Penisula care va avea loc in perioada 18-21 iulie la Cluj-Napoca.

Biletul de patru zile va costa 150 de lei, iar biletul pentru o singură zi 50 de lei. Înainte de festival, în iulie, prețul va fi de 210 de lei pe patru zile și 90 de lei biletul pentru o zi. Vor fi puse în vanzare două tipuri de bilet, unul simplu și unul cu camping inclus, care este cu 20 de lei mai scump. In concluzie cei care cumpără biletele pe toate cele patru zile înainte de festival vor plăti cu 60 lei mai puțin.

Începand de anul acesta ediția cu numarul 11 a festivalului se va organiza în Cluj-Napoca, în Valea Gârbăului, un loc optim pentru desfășurarea acestuia în aer liber. Organizatorii susțin că au ales ca acesta edișie se va desfasura la Cluj, deorece este un oraș mult mai accesibil pentru cei peste 80.000 de vizitatori așteptati la eveniment.

Organizatorii anuntă că pe parcursul festivalului vor fi prezenți peste 100 de trupe și Dj.

Peninsula s-a născut în anul 2003 la Târgu Mureş, unde de-a lungul celor zece ediţii de până acum au fost prezenți 400 de mii de participanți, care au avut ocazia de a-i vedea performand pe scenă pe unii dintre cei mai mari artiști internaţionali precum The Prodigy, Korn, Nine Inch Nails, Iggy Pop and the Stooges, The Straits, Kasabian, Europe, The Rasmus, Tiesto, ATB, Above and Beyond, Parov Stelar Band, Dub FX, Chase and Status, Nero sau Netsky precum şi cei mai buni artişti din România şi Ungaria.

_____________

Papuc Nicoleta

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts