Berlusconi este trimis în judecată în scandalul sexual Ruby

Internaţional UBB Radio

Premierul italian, Silvio Berlusconi va fi trimis în judecată pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră și pentru abuz în funcție.

Judecătoarea Cristina Di Censo a hotărât judecarea în procedură imediată a premierului Italiei, acuzat de relaţii cu o prostituată minoră şi abuz în funcţie. Premierul italian va fi audiat de un complet de judecată format din trei femei judecători, Carmen D’Elia, Orsolina De Cristofaro și Giulia Turri, pe 6 aprilie. Berlusconi este anchetat din 21 decembrie în scandalul sexual „Rubygate” pentru că ar fi plătit prestaţiile sexuale ale unei minore, marocana Karima El Mahroug, supranumită Ruby, şi pentru că a comis un abuz în funcţie cerând eliberarea ei din arest în mai, potrivit cotidianului italiene Corriere della Sera.

„Nu ne aşteptam la altceva.”, a afirmat Piero Longo, unul dintre avocații lui Berlusconi.

Berlusconi neagă acuzațiile, susținând că nu a plătit vreodată pentru sex, iar avocații săi susțin că magistrații italieni nu au autoritatea de a judeca un premier. De asemenea, „il cavaliere” a intervenit cu poliția atunci când tânăra a fost arestată.

„Nu a fost niciun abuz de putere.”, a declarat Berlusconi citat de CNN.

Dansatoarea Ruby a declarat că nu îl cunoștea pe premier suficient de bine, însă a primit de la acesta 7 000 de euro de Sfântul Valentin în 2010. Aceasta neagă acuzațiile potrivit cărora ar fi întreținut relații sexuale cu Berlusconi, cu toate că o colegă de cameră a sa le-a mărturisit anchetatorilor că Ruby i s-ar fi confesat cu privire la legăturile intime cu prim ministrul italian.

_________

Ana Giol

Foto: zimbio.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts