Beauty Forum 2017 la Cluj-Napoca

Din oraş

Expoziția numărul 1 de beauty a Europei Centrale și de est în anul 2017, și-a desfășurat activitatea în mai multe țări europene, iar acum, ajunsă la cea de-a V-a ediție, Beauty Forum a fost și la Cluj-Napoca. Expoziția s-a desfășurat în perioada 4 – 5 martie, între orele 09.00 și 18.00, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

Târgul dedicat frumuseții și-a întâmpinat publicul cu prezentări de modă, una dintre ele fiind condusă de designerul bistrițean Alexandra Fluvia Fritsch, absolventă a școlii marilor designeri de modă, Institutul Marangeni din Milano, școală privată cu sursele exclusiviste la Londra, Paris și Shanghai.

Pe lângă prezentări de modă, au fost organizate workshop-uri, prezentări de produse cosmetice profesionale, prezentări de make-up și coafură, fiind puse spre vânzare pentru cei interesați.

Expozițiile și târgurile Beauty Forum constituie o parte integrantă a expozițiilor de beauty care acoperă tematicile actuale de profesie pentru cosmeticieni, operatori de unghii artificiale, coafori și pentru profesionaliștii de spa & wellness și solar.

– Andreea Bârsan / Sursa fotografiilor: Andreea Bârsan și www.makeupandbeauty.ie

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts