BattleLab Robotica – cea mai mare competiție sumo de roboți din Transilvania

Divertisment Economie

Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice, în colaborare cu asociația studențească BEST din Cluj-Napoca, organizează a patra ediție BattleLab Robotica, sâmbătă, 12 aprilie, în amfiteatrul P03, din incinta Universității Tehnice (str. Barițiu nr. 26), la ora 10:30.

robo

Competiția presupune implementarea de roboți sumo autonomi, capabili să identifice și să elimine de pe suprafața de joc robotul advers. În competiție sunt înscrise peste 15 echipe de studenți, care și-au folosit atât cunoștințele de inginerie electrică, mecanică, automatică și calculatoare, cât și resursele financiare de ordinul sutelor sau chiar miilor de euro, pentru a-și crea robotul participant.

Echipele cu cele mai bune performanțe vor fi premiate și susținute spre a participa la Campionatele Internaționale de Robotică de la Viena și alte competiții importante de profil.

Partenerii evenimentului sunt BOSCHmsg systems Romania, Skobbler, Wenglor și sponsorii:  EVOcomputers, Frequentis, HamaMicrochipRoboFunMadd Electronics Group.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts