Avatar a primit două Globuri de Aur: cel mai bun film şi cel mai bun regizor

Eveniment UBB Radio

În cadrul ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur, “Avatar” a fost desemnat cea mai bunã dramã, care îl plasează pe trambulina spre Oscarul pentru cel mai bun film.

De asemenea, James Cameron, cel care a creat pelicula “Avatar a fost numit cel mai bun regizor.

Pelicula a costat aproximativ 500 de milioane de dolari şi a adus până în prezent încasări de 1,3 miliarde. După cinci săptămâni de încasări spectaculoase, mega-producţia lui James Cameron a primit şi aprecierea criticilor.

La cea de-a 67-a ediţie a Globurilor  de Aur au mai fost premiaţi: Sandra Bullock, cea mai bună actriţă pentru drama “The Blind Side”; Robert Downey Jr., cel mai bun actor într-un muzical pentru “Sherlock Holmes”; Mo’nique, cel mai bun rol secundar feminin pentru drama “Precious”; Meryl Streep, cel mai bun rol feminin pentru „Julie si Julia” (obţinând astfel cel mai mare număr de Globuri de Aur primite vreodată de o actriţă -7); Michael C. Hall pentru cel mai bun rol masculin într-un serial TV, pentru Dexter; cel mai bun film de animaţie: Up; Das Weisse Band (The White Ribbon)- Cel mai bun film străin.

Camelia Profir

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts