Avanpremiera partidei CFR Cluj-Steaua

Sport UBB Radio

Echipa CFR 1907 Cluj se pregăteşte pentru întâlnirea de duminică cu Steaua Bucureşti.

Capitanul Cadu consideră că un rol important în reuşită îl vor juca suporterii, acesta crede că aproximativ 80% din stadion va fi de partea CFR-ului.

De asemenea, antrenorul Mandorlini se arată înrezător în reuşita feroviarilor considerând că deşi clujenii au un mare respect pentru Steaua, au de asemenea mare încredere în ei înşişi, şi că situaţia nu e diferită faţă de cea a partidei cu Unirea Urziceni.

Mandorlini a mai menţionat că în ceea ce priveşte clasamentul şi un rezultat de egalitate ar fi bun, însă că, în mod cert ambele echipe merg la victorie, de aceea absenţa lui Ciprian Deac şi a lui Mureşan, reprezintă o mare pierdere.

Emil Dică a răspuns speculaţiilor legate de  arbitrii, spunând că nu aceştia din urmă sunt importanţi, ci meciul, în urma căruia CFR trebuie să se distanţeze de Urziceni şi de Steaua.  Nicolae Dică este considerat de Emil Dică drept un pion important în victoria cu Steaua.

Despre posibilitatea noilor veniţi de a juca împotriva steliştilor, Mandorlini a declarat că în ceea ce-l priveşte pe Davide Bottone, deşi este un mijlocaş tânăr care poate juca pe mai multe posturi şi în care are încredere, acesta nu va evolua în partida cu Steaua. În aceeaşi situaţie se află şi Roberto de Zerbi care va sosi abia duminică în Cluj, şi va avea nevoie de o perioadă de acomodare. Totuşi, unul dinrte nou veniţii care ar putea fi folosit în acest derby este Piccolo Felice.

Cristina Salvan

Foto: Thomas Câmpean (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts