Automate de bilete în principalele stații CFR

Din oraş Social

CFR călători a extins și diversificat modalitatea de vânzare a legitimitațiilor de călătorie în trafic intern prin automate de bilete în sistem xSellKiosk. Aceste automate sunt instalate în stațiile din București Nord, Constanța, Ploiești Sud, Predeal, Brașov, Cluj, Timișoara și Iași.

Automatele de vânzare xSellKiosc sunt uşor de folosit, prin intermediul unui touch-screen, iar pentru plata legitimaţiilor de călătorie au încorporat cititor de card bancar (POS). Acestea sunt prevăzute cu module şi aplicaţii necesare pentru emiterea legitimaţiilor şi rezervarea locurilor şi oferă o gamă largă de servicii: informarea călătorilor despre mersul trenurilor (orele de plecare şi sosire a trenurilor), vânzarea de legitimaţii de călătorie, plata prin card a legitimaţiilor achiziţionate cu tipărirea chitanţei aferente pentru tranzacţia bancară.

Călătorii pot cumpăra biletele într-un timp foarte scurt, urmând o procedură simplă: aleg datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi tichetul pentru loc, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la punctele de emitere din gări sau agenţii de voiaj.

Se vor putea achiziţiona bilete CFR la preţ întreg, copil, elev sau student cu legitimaţie de reducere, bilete dus-întors, pentru toate clasele de rezervare inclusiv la vagon de dormit, cuşetă şi oferta minigrup 2 – 5 pentru vagoanele clasă.

La biletele preţ întreg şi pentru copil se aplică reduceri între 5% până la 13 % la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.

____________

Loredana Berengia

Foto: click.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts