AUDIO | Schimbarea e de genul feminin

Din oraş

Conferința de Leadership feminin The Woman, în cadrul căreia femeile au oportunitatea se încărca cu enorme energii pozitive, a dobândi cunoștințe de cultură generală, a învăța din greșeli și a se relaxa pe parcursul acestor momente de confesiune s-a desfășurat pe parcursul zilei de joi, 28 martie, la Wonderland Cluj Resort.

Evenimentul presupune achiziționarea unui tichet publicat de către organizatori pe site-ul oficial de facebook, ajungerea la locație, voie bună și multa răbdare. Printre nenumăratele brand-uri care își promovează munca, sutele de tocuri ce se aud pășind, ținutele elegante, gustările delicioase și paharele fine de vin, se află ele, eroinele. Într-un cuvânt, femeile.

Am întâlnit de la femei tinere la mame, de la antreprenor la legendele și mai ales experiențe. Am reușit să ascult discursurile, pasiunea și sfaturile celor care au vorbit astăzi pe scenă. În fața a sute de femei s-au prezentat Irina Rimes, Patricia Rusu, Ioana Enache, Irina Margareta Nistor, Dine Dinesz, Christine Van Loo și multe alte femei încântătoare, dornice de a împărtăși și a educa.

“Noi n-am avut modele, a trebuit să învățam singure” afirmă Enache Ioana, “Eu am crescut la țară, unde a trebuit să știu să mă descurc” completează mai târziu în program Irina Rimes și da, pot spune că e greu. Este greu dar, am ajuns la concluzia că numai așa putem conștientiza că noi cu propria putere suntem schimbarea și emanciparea în lume.

Acestea ne-au sfătuit să învățăm din greșeli, să ne construim un caracter demn de a fi apreciat, de a face diferența dintre rol și personalitate și cel mai important, de a nu ne ignora feminitatea în orice domeniu vom înainta.

Să nu uităm să ne regăsim, să apreciem ce avem și să folosim cu grijă acesta putere numită feminism. “A trăi frumos este o alegere” încheie Ioana, într-o ropotă de aplauze.

Luptă și nu renunța până în punctul în care nu mai trebuie să dovedești nimănui nimic.

– Material realizat de Ștefania Span

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts