AUDIO | Interviu cu trupa de improvizație Silver | „Pune un actor să improvizeze, dacă știe să improvizeze e actor, dacă nu, nu!”

Cultură Din oraş

Trupa de improvizație Silver a susținut un spectacol în cadrul Festivalului Galactoria, marți, 5 iunie, în Studio-ul Radu Stanca din cadrul Facultății de Litere, pentru a încheia seara cu zâmbetul pe buze printr-un show de aproximativ o oră și jumătate în fața unei săli pline de oameni. Trupa l-a avut invitat pe colegul lor de clasă, Corinias Caraba, care a fost alături de ei pe scenă tot show-ul și a luat parte la jocuri. După spectacol, am avut plăcerea de a le lua un interviu tuturor membrilor.

Silver este o trupă de teatru de improvizație formată din 9 studenți ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, anul III. O gașcă de băieți energici, efervescenți, mânați de o poftă nebună pentru imprevizibil, spontan, nebunul moment al prezentului. Membrii: Han Andrei, Alex Macavei, Bogdan Sălceanu, Vlad Marin, Cătălin Mocan, Andrei Gîjulete, Bogdan Ujeniuc, George Olar, Teodor Gabăr.

– Bogdan Ghirău și Anamaria Moiș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts