Au început lucrările de întreținere și reparații ale drumurilor județene Cluj

Din oraş

Consiliul județean Cluj a demararat lucrările de reparații și  întreținere a drumurilor județene, prin Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat  (R.A.A.D.P.P)  și Regia Autonomă a Drumurilor Județene (R.A.D.J) .

„Este vorba de lucrări necesare  în această perioadă, calitatea drumurilor fiind afectată de perioada iernii. Aceste lucrări sunt complementare campaniei de modernizare a drumurilor județene, care se va desfășura de asemenea, cu începere din această  primavară ”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările de reparație au început de astăzi, 26.03.2012, efectuându-se plombări pe drumuruile județene  DJ 108C, DJ  107S. Lucrările de întreținere curentă se efectuează pe drumurile județene  DJ103L Mănăstireni-Râșca,  DJ 103G,  Gheorgheni-str Borhanici. Reabilitarea drumurilor în Complexul industrial Clujana, crearea unui drum de acces către viitoarea groapă de gunoi a Clujului și întreținerea curentă a drumului județean DJ 107R Ciurila, sunt alte câteva lucrări de reparații și întreținere care se efectuează astăzi.

Lucrări care s-au executat în intervalul 23-24.03.2012 au fost de plombare pe drumurile județene DJ 108C, DJ 107T și DJ 107S, de intreținere curentă pe drumul județean DJ 103L Mănăstireni-Râșca, drumul județean DJ 103G și Gheorgheni-str. Borhanci CJ, de asemenea și reabilitarea drumurilor în Complexul Industrial Clujana și lucrări la drumul de acces spre noua groapă de gunoi și de intreținere curentă  pe DJ 107R Ciurila.

 Lucrările de întreținere vor continua și în perioada următoare într-un ritm susținut, în paralel cu lucrările care privesc modernizarea drumurilor județene.

___________

Laura Țaran

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts