Arcada Galați se impune fără probleme la Cluj-Napoca și urcă pe podium

Sport

Într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Divizia A1 la volei masculin, Arcada Galați a trecut cu scorul de 3-0 (25-17, 25-22, 25-17) de U” Cluj-Napoca, luni seara în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Gălățenii au deplasat un lot restrâns la Cluj, însă chiar și așa au controlat partida în totalitate. Cele două seturi câștigate la 17, respectiv primul și ultimul, s-au terminat în mai puțin de 25 de minute, doar setul al doilea lungindu-se puțin.

Cel mai eficient jucător al Arcadei a fost Milos Bojic, cu 13 puncte, urmat de Nemanja Cubrilo (8), Alexander Kullo (7) și Vlad Cuciureanu (6). Prestațialui Paul Sanderson a ieșit de asemenea în evidență, chiar dacă a realizat doar cinci puncte, însă patru puncte au venit în urma unor servicii perfecte.

Pentru clujeni cele mai multe puncte le-a reușit Vlad Negrean (11), urmat de Marius Șoloc, Alexandru Voinea și Ștefan Someșan, toți cu cinci puncte.

În urma victoriei de la Cluj-Napoca, gălățenii urcă pe locul al treilea, acumulând 16 puncte, în vreme ce ”U” se menține pe locul al nouălea, cu doar cinci puncte.

Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts