Antreprenor poți fi tu! – se relansează

Educaţie Eveniment

După reușita din 2009 Antreprenor poți fi tu! – se relansează la Cluj-Napoca. Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și OSUT – Organizația Studenților de la Universitatea Tehnică, cu sprijinul Autostrada Transilvania relansează în luna noiembrie proiectul de educație antreprenorială: Antreprenor poți fi TU! Proiectul se adresează studenților clujeni, și are ca scop promovarea antreprenoriatului ca alternativă de carieră în rândul studenților.

Proiectul se va derula în perioada noiembrie-decembrie 2010, și va cuprinde trei workshopuri de inițiere în demararea și gestionarea unei afaceri. Participanții vor fi studenți care vor învăța noțiuni de bază în anteprenoriat și vor avea ocazia sa întocmească și să simuleze o afacere.

Antreprenor poți fi TU! se înscrie în seria proiectelor de educație antreprenorială inițiate de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială cu sprijinul financiar al Autostrăzii Transilvania și este al doilea an consecutiv în care acest proiect este demarat.

Cele  trei workshopuri sunt structurate astfel încat să furnizeze participanților cunoștințe teoretice despre planificarea afacerii, analiza pieței, management financiar , dar mai ales competențe practice. Înscrierile se fac gratuit prin completarea unui formular care poate fi găsit pe  www.osut.org . Numărul de locuri disponibile este 12, iar selecția se va face pe baza scrisorii de motivație atașate formularului.
Deadline-ul înscrierilor este 5 noiembrie, cursurile urmând sa începă in 11 noiembrie.

La finalul workshopurilor, participanții vor beneficia de consiliere online pentru a-și putea elabora propriile planuri de afaceri pe care le vor prezenta, în ultima etapă a proiectului, unei comisii formată din oameni de afaceri clujeni de succes, având astfel ocazia să discute și să afle părerea unor antreprenori cu experiență. Tot cu acest prilej, cele mai bune trei planuri de afaceri vor primi premii în valoare totală de 500 de euro.

_________

Bianca Lăscoi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts