Antonescu refuză să mai candideze pe viitor

Politic

11016314_840689119306104_663247807_n

Duminică seara, fostul preşedinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu a anunțat că anul 2016 poate însemna retragerea sa din viața politică. Mandatul său se finalizează anul viitor, urmând ca acesta să se retragă la catedra şi să înceapă să scrie cel puțin o carte.

Unicul lucru pe care fostul preşedinte al PNL l-a cerut de la politicenii pe care i-a susținut a fost să nu fure, însă acestă regulă a fost încalcată de multe persoane . S-a arătat foarte dezamăgit de acest fapt care l-a condus posibil si la aceasta decizie de a renunța.

“Atât în viața politică românească cât şi în cea publică exista ignoranța, incultura agresivitatea ş foarte multă mizerie morală. Atunci cand  foarte mulţi oameni din cei pe care îi susţinusem ca preşedinte, îi adusesem în Guvern, îi susţinusem la preşdinţia unor consilii judeţene, ajung prin puşcării sau prin arest, toate lucrurile astea te apasă!”

a menționat Crin Antonescu.

În exclusivitate pentru postul B1Tv, acesta a precizat faptul că nu mai doreşte pe viitor să îşi assume o poziție politică de conducere în cadrul Partidului Național Liberal, deoarece a obosit să mai vadă asemenea lucruri necurate.

– Larisa Bîldea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts