Anim’est vine la Cluj

Cultură Eveniment

Pentru al cincilea an consecutiv, publicul clujean se va putea delecta în perioada 28-30 octombrie, la cinema Victoria, cu un program special de proiecţii, adaptate tuturor categoriilor de vârstă.

Cel mai important festival de film de animaţie din România aduce la Cluj-Napoca o parte din cele mai importante titluri, precum cele din secţiunile Mozaic, Videoclip & Advertising sau Competiţia de Film Românesc. Acesta este membru al reţelei pan-europene Cartoon.

Printre cele mai căutate titluri se numără Cântecul Cerului, The Scream, The Dog and a Little Bird, Travelling With My Thoughts Full Of Hope, Fresca, Action Movie, It’s a Living sau Growing.

Cei mici sunt şi ei răsfăţaţi cu cele mai bune titluri din secţiunea Minimest, proiecţiile pentru copii fiind parte din programul Anim’est Cluj-Napoca. Spectatorii se pot bucura de pelicule de scurt şi lungmetraj. Acestea oferă o diversitate tematică, dar şi stilistică şi sunt foarte apreciate pe plan internaţional. Programul dedicat copiilor a debutat astăzi la ora 9.00.

______________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts