Andreea Marin Bănică îşi lansează cartea la UBB

Eveniment UBB

Andreea Marin Bănică îşi lansează volumul „Preţuieste Viaţa”, joi, 25 martie, la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai”. Acesta este primul volum din seria „Albumele Andreei”, iar profitul obţinut din vânzarea acesteia va fi donat mamelor care suferă de cancer.

Articolele sunt scrise de autorul principal, Andreea Marin Banica, dar şi de invitaţii săi – personalităţi şi specialişti din medicină, sport, nutriţie, psihologie, design, fotografie, cosmetică, educaţie, drepturile femeilor, media, mediul de afaceri, ONG etc.

<<Departe de a fi o încercare de a-mi descoperi veleităţi de scriitor sau de a pretinde ca le ştiu pe toate peste noapte, cartea din mâna ta e bucuria simplă de a-ţi împărtăşi câte ceva din toate cele bune pe care le-am aflat, le-am simţit, le-am trăit pe pielea mea şi m-au adus, alături de lecţiile grele de viaţă, într-un moment de împăcare şi de echilibru. „Preţuieşte viaţa!” nu este cartea mea. Eu sunt doar punctul de pornire. Dar miile de oameni atât de diferiţi ca statut, educaţie, sensibilitate, moştenire culturală, culoare a pielii, oameni de aici sau din colţuri nebănuite de lume, care au trecut prin viaţa mea, pe care i-am ascultat cu luare-aminte şi m-au lăsat în urma lor mai bogată, sunt cu toţii co-autori, alături de oamenii cu har, care mi-au acceptat invitaţia de a scrie, pentru a-ţi face ţie, cititorule, acest dar de înţelepciune şi experienţe, de motivaţii conturate de idei benefice, puncte de inspiraţie, pentru ca tu să simţi că viaţa merită trăită.>>, Andreea Marin Bănică.

Volumul se vinde cu un DVD cadou: documentarul “Kilimanjaro 2001”, realizat de Andreea Marin Bănică şi Călin Vrabie.

_____

Mara Rusu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts