Amenzi de aproape 230 de mii de lei acordate de polițiștii clujeni într-o singură zi, pentru nerespectarea regulilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus

Din oraş UBB Radio

Oamenii legii au acordat amenzi de aproape 230.000 de lei într-o singură zi, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse odată cu pandemia de COVID-19. 820 de persoane din judeţul Cluj au fost verificate de catre 745 poliţisti, jandarmi, poliţisti locali și militari, iar 30 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate, relatează știridecluj.ro.

Aceştia au avut în vedere menţinerea ordinii publice în locaţiile de carantină, escortarea autovehiculelor ce transportă echipamente sau consumabile medicale şi respectarea restricţiilor de circulaţie impuse conform ordonantelor militare în vigoare.

În total au fost aplicate 102 sancţiuni pentru circulaţie. Amenzile aşadar figurează între 2.000 de lei şi 20.000 de lei de persoană fizică pentru nerespectarea măsurilor impuse pe perioada stării de urgenţă.

Sursa: Pexels

Laura Costin

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts