Ambient Construct şi Ambient Instal deschise la Expo Transilvania

Economie Eveniment

Ambient Construct şi Ambient Instal deschise la Expo TransilvaniaPeste 120 firme de pe teritoriul României şi din străinătate îşi prezintă de astăzi produsele şi serviciile la târgurile Ambient Construct şi Ambient Instal de la Expo Transilvania.

“Expo Transilvania reuseste sa demonstreze că piaţa este perenă, ca piaţa merge înainte, merge spre performanţă. Am remarcat aplecarea pieţei faţă de biologie. Aplecarea spre receptivitatea psihica a omului, a omului faţă de frumos şi estetic.”, susţine subprefectul Vasile Cosma.

La această expoziţie asistăm la o simbioză între cei trei parteneri: Ambient Construct, Instal şi Electric.  Multe firme vin cu noutăţi, cum ar fi ideile de chimo-ambient şi psiho-ambient. 80% dintre expozanţii din anii trecuti au revenit, aducând astfel de noutăţi şi concepte diferite faţă de cele prezentate anterior.

“Anul acesta participarea la expoziţie s-a diminuat, dar acum cele două tematici sunt complementare şi foarte mulţi expozanţi şi vizitatori ai ediţiilor precedente ne-au cerut unirea celor două târguri. Un vizitator care vine pe partea de construcţii este interesat şi de partea de instalatii.“, a mai adaugat Vasile Cosma.

Expoziţa s-a bucurat anul trecut de aproximativ 8000 de vizitatori pe când anul acesta, având în vedere contextul crizei şi scăderea interesului pentru construcţii, organizatorii se asteaptă la aproximativ 5000 de vizitatori.

Târgul poate fi vizitat până pe 21 februarie.

Raluca Maniţă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts