ALO, BRUXELLES? | România şi Europa la feminin

Euranet Plus

Ziua Internaţională a Femeii din luna martie a fost sărbătorită la Bucureşti, printr-un eveniment complex, dedicat leadership-ului feminin în politică şi antreprenoriat.

Ramona Strugariu, deputat european din partea Alianţei USR PLUS, a organizat conferinţa “România şi Europa la feminin”, la care au participat mai mulţi oficiali europeni, europarlamentari, reprezentanţi ai mass-media, ai societăţii civile, ai mediului diplomatic şi de business.

Fabienne Keller, membră a Parlamentului European, a fost unul dintre invitaţii la eveniment. Am rugat-o să ne prezinte problemele principale cu care se confruntă, astăzi, femeile din Europa:

“Femeile europene, la fel ca toate femeile din lume, trebuie să se implice în viaţa politică, în viaţa întreprinderilor. Uniunea Europeană încearcă să le acompanieze. Alături de Ramona Strugariu, încercăm să ducem mai departe Pactul Simone Veil, a cărui idee principală este că cele mai bune practici pentru a susţine femeile din Europa trebuie să fie generalizate în toate ţările europene.”

Materialul integral se găsește pe site-ul Radio România Internațional / Fabienne Keller (sursa foto: © European Union 2019 – Source : EP, Photo Mathieu CUGNOT)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts