Alo, Bruxelles? | România şi cadrul financiar multianual 2021-2027

Euranet Plus

Am vorbit cu deputatul european Siegfried Mureşan, vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European, despre priorităţile şi perspectivele pe care le are România pentru următorii şapte ani, în cadrul financiar multianual 2021-2027.

Consiliul European a subliniat că următorul cadru financiar multianual 2021-2027 va contribui în mod semnificativ la acțiunile climatice. Regiunilor și sectoarelor celor mai afectate de tranziție li se va pune la dispoziție un sprijin adaptat, din mecanismul pentru o tranziție echitabilă. Consiliul European a mai stabilit că toate politicile relevante ale UE trebuie să fie corelate cu obiectivul de neutralitate climatică și a invitat Comisia să analizeze dacă normele existente, inclusiv cele privind ajutoarele de stat și achizițiile publice, necesită modificări.

Am vorbit cu deputatul european Siegfried Muresan (PPE/PNL), vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European, despre priorităţile şi perspectivele pe care le are România pentru următorii şapte ani, în cadrul financiar multianual 2021-2027.

Articolul integral se găsește pe site-ul Radio România Internațional / Siegfried Mureşan (sursa foto: © European Union 2019 – Source : EP Photographer Thierry ROGE)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts