Alin Tişe şi-a prezentat bilanţul celor patru ani de activitate

Administraţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a prezentat astăzi, un bilanţ al celor patru ani de când este în această funcţie, dar şi o perspectivă asupra Clujului în următorii douăzeci de ani.

Alin Tişe a făcut un bilanţ al realizărilor CJ Cluj din ultimii 4 ani, începând cu implicarea şi susţinerea cadrelor medicale şi a asistenţei sociale unde s-au investit 103 milioane de euro, în perioada 2008-2012, comparativ cu anul 2004-2008 în care cadrului medical şi asistenţei sociale s-a oferit doar suma de 63 milioane de euro.

„Sigur, noi investim foarte mulţi bani în spitale, lucru care s-a întâmplat în fiecare an, iar spitalele aflate în subordinea Consiliului Judeţean arată chiar foarte bine în urma acestor investiţii şi amintesc: Spitalul de Recuperare, Spitalul de copii, Spitalul de boli infecţioase, dar şi pentru Spitalul Judeţean care nu e în subordinea CJ, dar primeşte resurese considerabile.” , susţine Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2012/04/alin-tise-.mp3|titles=alin tise]

Alin Tişe aminteşte că cea mai mare investiţie în ultimii patru ani a fost pentru Spitalul Judeţean, unde funcţionează foarte multe secţii, iar pentru Spitalul de Recuperare s-au atras şi fonduri europene.

Preşedintele Consiliului Judeţean a prezentat şi un filmuleţ cu viziune sa asupra Clujului în următori 20 de ani. În acest filmuleţ menţionează următoarele investiţii în infrastructura aeriană-noul Aeroport Regional Transilvania; infrastructura sanitară-Spital de urgenţe Nord-Vest; infrastructura industrială-Parcuri industriale zonale; infrastructura de afaceri-Centru de Conferinţe şi Congress, infrastuctură turistică-Complex de schi în Băişoara şi Vlădeasa, dar şi alte domenii ca Centrul Regional sportiv, Centrul Logistic s.a. Alin Tişe susţine că aceste investiţii pot fi îndeplinite atâta timp cât va exista un parteneriat între stat şi mediul privat.

______________

Mădălina Gorschi

Anamaria Colceriu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts