Alege-ţi reprezentantul!

UBB

Organizaţia Studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai” (OSUBB) derulează în perioada 7 -11 decembrie faza a doua a proiectului Alege-ţi reprezentantul!”.

Inițiativa desOrganizaţia Studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai” (OSUBB) derulează în perioada 7 -11 decembrie faza a doua a proiectului „Alege-ţi reprezentantul!”fășurată în intervalul 27 noiembrie-14 decembrie vine în întâmpinarea nevoii de conştientizare a rolului studenţilor în cadrul activităţii academice. După ce, într-o primă etapă, 10 studenți de la 8 dintre cele 21 de facultăți ale Universității „Babeș-Bolyai” și-au asumat responsabilitatea de a deveni un sprijin și o sursă de informare pentru colegii lor, începând de astăzi aceștia își vor desfășura campaniile de promovare, pentru a-i convinge pe studenți să vină la vot în data de 10 sau 11 decembrie 2009.

În paralel, OSUBB va derula o serie de sesiuni de informare şi debate-uri deschise, care vor oferi tinerilor șansa de a se familiariza cu ceea ce înseamnă reprezentarea democratică.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai” își propune prin acest proiect găsirea unei soluţii pentru remedierea lipsurilor cu care se confruntă spaţiul academic clujean, precum neimplicarea studenţilor în viaţa socială sau dezvoltarea redusă a unui set de abilităţi sociale (civice, de comunicare și de leadership).

Campanie susţinută de UBB Radio!

Alina Radulov

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts